ÅTERFÖRSÄLJARE


Har du skönhetssalong, butik eller e-handel? 

Vill ni göra en förändring i ert sortiment och kunderbjudande? Ja det hoppas vi på att ni vill, för vi på More vill utöka vår More-familj och vi ser fram emot att ha med er på resan! 


Varför ska du bli återförsäljare? 

Vi har en unik sminkpalett som kommer ge era kunder en möjlighet att samla allt smink i en och samma palett och skapa ett unikt innehåll med smink för både ögon och ansikte. Om ni väljer More är ni med och löser fler än ett problem i branschen. Vår tillverkning är i Sverige, vår unika ögon- och ansikts-palett är skalbar och anpassas efter det personliga behovet, samt att vi minskar plastanvändningen i sminkindustrin.
More Cosmetics ger möjligheten att äntligen samla allt smink i en och samma sminkpalett utan begränsningar, helt anpassad efter dina behov. 

Är inte det utmärkta anledningar till att bli återförsäljare utav More Palette och sminkrefills?

More Cosmetics vision 

Att skapa en personlig och enkel sminkupplevelse, med betoning på hållbarhet och värdeskapande för dig. 

More Cosmetics mission
Att erbjuda kunden enkelhet och frihet, genom att själv göra sin personliga sminkpalett för både ansikte och ögon. More skapar värde för kunden genom smarta lösningar, mer smink för en mindre påverkan på både planeten och ekonomin. Mores bidrag är att minimera plast i skönhetsindustrin. 


Det är enkelt att bli återförsäljare hos oss!

Kontaktperson [email protected]
Märk mailet med: Återförsäljare

Vill du att vi ska vara med på ert event? 

Vi älskar event och är gärna med och förgyller era kunders kväll med sminktips och demonstration utav vår sminkpalett More Palette. 


Kontakta oss, [email protected]

Märk mailet med, Event


OBS, Vi erbjuder endast kostnadsfria event i Stockholms och Uppsala området. Utanför regionerna tillkommer ev. resekostnader och logi.